Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Advies

Reizen met Di

Vakantie is een tijd van ontspanning en plezier, maar dat betekent niet dat je je schoonheidsroutine aan de kant moet zetten. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, vooral als je reist en wordt blootgesteld aan een nieuwe omgeving die gevolgen kan hebben voor je huid, haar en lichaam. 

Zonneschermen :

Zonnebrandcrème is essentieel om zonnebrand, pigmentvlekken en UV-schade te voorkomen. Kies een zonnebrandcrème en pas de SPF ervan na verloop van tijd aan en zorg ervoor dat je deze gedurende de dag regelmatig aanbrengt.

Hydraterende crèmes

Door temperatuurschommelingen en lange uren in de zon kan jouw huid gemakkelijk droog worden. Zorg ervoor dat je een hydraterende crème meeneemt om de huid gehydrateerd te houden en het trekkerige gevoel te vermijden.

Milde reiniger:

Door zweet, zand en stof kan je huid op vakantie snel vuil worden. Neem een zachte reiniger mee om vuil en onzuiverheden te verwijderen zonder je huid te irriteren

Shampoo en conditioner:

Ook het haar kan lijden op vakantie, vooral als het wordt blootgesteld aan de zon, zout water of chloor. Gebruik een milde shampoo en conditioner om je haar te voeden en te hydrateren en het zacht en glanzend te houden.

Nagellak :


Als je graag nagellak draagt, neem dan jouw favoriete kleur om snel bij te werken. Nagellak kan je nagels ook beschermen tegen zon- en waterschade.

Lippenbalsem :

De lippen zijn kwetsbaar en kunnen gemakkelijk droog worden en barsten door de zon en de wind. Houd altijd een vochtinbrengende lippenbalsem bij de hand om ze te beschermen en zacht en glad te houden.

Body mists

Body mists zijn een licht, verfrissend en subtiel alternatief voor traditionele parfums. Ze zijn perfect voor wie op zoek is naar een geur die niet te zwaar is voor de zomer. Ze kunnen worden gebruikt op de huid, het haar of kleding voor een delicate geur.

Reisformaat :


Als je met het vliegtuig reist, is het belangrijk dat je de maximale afmetingen voor vloeistoffen respecteert. Reisformaten voor schoonheidsproducten zijn een handige manier om jouw favoriete schoonheidsproducten mee te nemen, die perfect in de handbagage passen.

Al met al is vakantie een geweldige tijd om te ontspannen en tot rust te komen, maar het is belangrijk om niet te vergeten voor jezelf te zorgen. Met deze beauty essentials bij de hand kan je optimaal profiteren van jouw vrije tijd en tegelijkertijd jouw huid, haar en lichaam beschermen tegen de schadelijke effecten van de vakantie. Zorg er dus voor dat je van tevoren zorgvuldig inpakt en dat je alles bij je hebt om er op je best uit te zien en je goed te voelen. Fijne vakantie!