Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
ULTRA DOUX
Reviews

Rice Water Infusion & Zetmeel Shampoo

Shampoo
Merk
ULTRA DOUX
Reviews

Rice Water Infusion & Zetmeel Shampoo

Shampoo
  • € 3,99

Levering

  • € 3,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Ultra Doux Rice Water Infusion & Zetmeel shampoo is een shampoo van 94% natuurlijke oorsprong die zorgt voor 72 uur glans* & zachter haar. De shampoo werd speciaal ontwikkeld voor lang, pluizig haar en werkt als een remedie om lang haar voller te maken en te hydrateren. De haarschubben worden hersteld waardoor ze weer in staat zijn om licht te reflecteren. De unieke formule met de kracht van rijstwater en zetmeel bevat geen siliconen en geen ingrediënten of bijproducten van dierlijke oorsprong. Ontdek het snel en geniet van zachter en glanzend haar met een natuurlijk gevoel!

Breng de shampoo aan op het haar en masseer je natte haar samen met de hoofdhuid in cirkelvormige bewegingen en spoel vervolgens goed uit. Ontdek voor nog meer verzorging ook de bijbehorende conditioner & het haarmasker. Ook geschikt voor verzachting en glans van het haar.

Garnier zet zich in voor green beauty en streeft er voortdurend naar de ecologische en sociale impact van haar producten te verminderen tijdens hun gehele levenscyclus, dus inclusief gedurende de productie- en gebruiksfase. De fles is 100% gerecycled, recyclebaar en navulbaar, met uitzondering van de kleurstoffen, additieven en de dop. Loving Blends is gecertificeerd door Cruelty Free International.

*Instrumentele test na het gebruik van shampoo + masker
Kenmerken
Van 94% natuurlijke oorsprong: de unieke formule met de kracht van rijstwater en zetmeel bevat geen siliconen en geen ingrediënten of bijproducten van dierlijke oorsprong.
- Zorgt 72 uur lang voor glans* & zachter haar: de haarschubben worden hersteld waardoor ze weer in staat zijn om licht te reflecteren zodat je kunt genieten van glanzend en zachter haar.
- Shampoo speciaal ontwikkeld voor lang, pluizig haar: de shampoo werkt als een remedie om lang haar voller te maken en te hydrateren, voor een langdurig natuurlijk gevoel.
- 100% gerecyclede en recyclebare fles: Garnier zet zich niet alleen in voor green beauty, maar Loving Blends is bovendien ook gecertificeerd door Cruelty Free International.
- *Instrumentele test na het gebruik van shampoo + masker)
Ingrediënten
AQUA / WATER, AMMONIUM LAURYL SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SACCHAROMYCES / RICE FERMENT FILTRATE, TRIETHYL CITRATE, SODIUM HYDROXIDE, GUAR HYDROXYPROPYLTIMONIUM CHLORIDE, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, CITRIC ACID, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM BENZOATE, BENZOIC ACID, LINALOOL, PAFRUM / FRAGRANCE (F.I.L. Z70037382/2).
“Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).
Inhoud
250 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?