Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Advies

Geef je gezondheid een boost met Di!  

Aan het begin van dit nieuwe jaar gaan we door met hetzelfde goede voornemen: voor jezelf zorgen! Di biedt je een nieuwe selectie van producten waarmee je jouw gezondheid een boost kunt geven volgens jouw behoeften.

Gebrek aan zon

Voel je een gebrek aan energie en algemene vermoeidheid? De oorzaak van deze symptomen kan een gebrek aan zonlicht zijn. In de winter gebeurt dit regelmatig! Met een vitamine D-supplement kun je dit tekort aanvullen. Collageen bereidt jouw huid al voor op de volgende zonnestralen.

Stress

Gestrest of angstig van aard? Magnesium wordt je beste bondgenoot! Als we onder stress staan, put ons lichaam uit onze magnesiumreserves. Om een stapje terug te doen en je rustig te voelen, moet je het voorzien van een nieuwe bron van magnesium. Voedingssupplementen zijn een eenvoudig en snel doeltreffend alternatief 

Concentratie

Een belangrijk interview, een aankomend examen, de verantwoordelijkheden die zich opstapelen... Soms ontbreekt het ons aan concentratie! We geven het een boost met een kuur van voedingssupplementen die de concentratie vergemakkelijken

Immuniteit 

Je kunt je lichaam volledig opladen met vitamine C of met een multivitamine voedingssupplement dat je volledig oplaadt. Jouw dagelijkse behoeften worden nu 100% bevredigd! 

Haar & nagels

Vertonen jouw haar en nagels tekens van zwakte? Versterk en bescherm ze met de juiste vitaminen. Na een paar weken zijn jouw haar en nagels weer helemaal gezond!

Slaapgebrek

Voel jij je nooit helemaal uitgerust? Een goede nachtrust is essentieel voor het goed functioneren van ons lichaam. Helaas zijn de nachten vaak te kort! We kunnen onze nachten niet langer maken, maar we kunnen er wel voor zorgen dat we beter slapen. Met een vitaminebehandeling die ontspanning en slaap bevordert, zal jij je ontspannen voelen en betere nachten hebben!