Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
NAT&NOVE
Reviews

Hydration Shampoo - Droog haar

Shampoo
Merk
NAT&NOVE
Reviews

Hydration Shampoo - Droog haar

Shampoo
  • € 6,49

Levering

  • € 6,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Deze shampoo met organisch waterlelie-extract en fyto-ingrediënten hydrateert het haar op delicate wijze en geeft het glans, zachtheid en luchtigheid. De smeltende textuur en de plantaardige noot zorgen voor een echt moment van genot. Je haar voelt gerevitaliseerd aan en hervindt zijn soepelheid en vitaliteit. Formule met 98% natuurlijke ingrediënten. Siliconenvrij voor een natuurlijk gevoel en zonder synthetische geur.
Nat&Nove BIO oogst de rijkdommen van de natuur voor een biologisch cosmeticaproduct dat zich inzet voor een duurzame dagelijkse levensstijl, toegankelijk voor iedereen. De biologische actieve bestanddelen worden plaatselijk geteeld en midden op de velden geplukt.
Onze beloften:
  • Een gecertificeerde biologische shampoo met een 100% veganistische formule: geen ingrediënten van dierlijke oorsprong.
  • Een eco-ontworpen buis gemaakt van 84% plantaardig plastic uit suikerriet(1).
  • Een platte pet met minder plastic dan een standaard pet (-25%).
  • Een Franse productie die zich inzet voor een optimaal water- en afvalbeheer.
  • Een verantwoordelijk merk dat lokale oogsten steunt.
(1) Zonder de capsule. (1) Zonder de capsule. *Vrij van ingrediënten van dierlijke oorsprong. COSMOS ORGANIC gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de COSMOS-norm.
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua/Water/Eau, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Powder*, Caprylyl/Capryl Glucoside, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Sodium Benzoate, Potass
Inhoud
250 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?