Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

Merk
OENOBIOL

Solaire Intensif Préparateur Normale Huid - 30 capsules

voedingssupplementen
  • € 23,90
Voedingssupplement ter bevordering van een zonnig bruin kleurtje, met Selenium en vitamine E om de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

Levering

  • € 23,90
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
Beschrijving
Bereid je huid voor op de zon met Solaire Intensif Préparateur van Oenibol voor de normale huid! Dit voedingssupplement bevat extracten uit tomaat, Afrikaantje, een veelal oranje bloemetje, vitamine C en Selenium. De kuur is een goede manier om je huid bijkomstig te beschermen tegen blootstelling aan de zon: vitamine E en Selenium strijden tegen oxidatieve stress in de cellen om vroegtijdige huidveroudering en de vorming van pigmentvlekjes te voorkomen. Bovendien word je mooier en egaler bruin en blijft je kleurtje langer hangen.
Opgelet: die supplement biedt geen bescherming tegen UV-straling. Gebruik steeds SPF bij blootstelling aan de zon.
De verpakking bevat 30 capsules, genoeg voor een kuur van een maand.
Gebruiksadvies
  • Start de kuur 1 maand voor de blootstelling aan de zon. Neem de capsules 1 maand tijdens en 1 maand nadien om je bruine kleurtje te verlengen.
  • Neem per dag 1 capsule bij de maaltijd met een groot glas water.
  • De kuur dient niet al
Kenmerken
Ingrediënten
Huttentutolie (Camelina sativa L.), gelatine, Actilycopene®: tomaatextract (Lycopersicon esculentum), Glansmiddel (glycerol), Emulgator (glycerol monostearate), D-alfa-tocoferol, Natrium Seleniet, Glansmiddel (sorbitol), Extract van groot afrikaantje (Tag
Inhoud
0
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?