Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  • Nieuw
Merk
PARODONTAX

Ultra Clean

Tandpasta
  • € 5,59
Parodontax Ultra Clean tandpasta geeft een ultra schone en frisse sensatie in de hele mond. Om bloedend tandvlees te helpen stoppen en voorkomen, gebruik trouw 2x daags.

Levering

  • € 5,59
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Parodontax is speciaal ontwikkeld om tandplak te verwijderen. Het werkt doordat het de opbouw van tandplak tegengaat. Parodontax is 4x effectiever in het verwijderen van tandplak dan gewone tandpasta*. Parodontax Ultra Clean geeft een ultra schone en frisse sensatie in de hele mond. Parodontax bevat fluoride, en is dus geschikt voor dagelijks gebruik, en helpt je tandvlees gezond en tanden sterk te houden.
Gebruiksadvies
Volg altijd de aanwijzingen op de verpakking. Buiten bereik van kinderen houden.
Kenmerken
Parodontax Ultra Clean dagelijkse tandpasta: Helpt tegen en voorkomt bloedend tandvlees 4x effectiever dan een gewone tandpasta* in het verwijderen van tandplak Een ultra schone en frisse sensatie in de hele mond Dagelijkse natriumbicarbonaat & fluoride tandpasta voor gezond tandvlees & sterke tanden Het is klinisch bewezen dat dagelijks poetsen met Parodontax helpt tegen bloedend tandvlees en tandvlees problemen voorkomt * bij 2x per dag poetsen, na 6 maanden gebruik
Ingrediënten
Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Limonene, CI 77491. Bevat natriumfluoride (1450 ppm F-)
Inhoud
75 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?