Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
SAVONNERIE DE NYONS
Reviews

Schapenmelkzeep

Zeep
Merk
SAVONNERIE DE NYONS
Reviews

Schapenmelkzeep

Zeep
  • € 4,99

Levering

  • € 4,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
De ronde biologische schapenmelkzeep is een ideale zeep voor de dagelijkse reiniging. Het bevat het equivalent van 10% biologische schapenmelk en is bovendien verrijkt met sheaboter, die ook biologisch geteeld is.
Schapenmelk staat bekend om zijn revitaliserende eigenschappen dankzij zijn samenstelling aan vetzuren, aminozuren en talrijke vitaminen. Het helpt bij de bestrijding van huidproblemen zoals acne, eczeem of psoriasis. Het heeft ook hydraterende eigenschappen dankzij de wei en de eiwitten en glycoproteïnen die het bevat. Het wordt veel gebruikt in cosmetica en kalmeert en verzacht de tere en atopiegevoelige huid. Handgemaakte zeep gemaakt in Frankrijk in onze zeepfabriek gelegen in Nyons in de Provence.
Gebruiksadvies
Aanbrengen op de vochtige huid. Laten schuimen en afspoelen met veel water. Vermijd contact met de ogen. Bij aanraking de ogen grondig met water spoelen.
Kenmerken
Ingrediënten
sodium palmate · sodium palm kernelate · aqua (water) · parfum (fragrance) · palm kernel acid · sheep milk* · butyrospermum parkii (shea) butter* · glycerin · zea mais starch* · sodium chloride · tetrasodium edta · tetrasodium etidronate · linalool · hexyl cinnamal · geraniol · citronellol · limonene · coumarin · ci 77891 (titanium dioxide) * ingrédient issu de l’agriculture biologique
Inhoud
100 GR
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?