Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Natural
  • DIY
Merk
WAAM

Gel van Aloë Vera

Gezichts-, lichaams- en haarverzorging
Vochtinbrengende, verzachtende, beschermende gel met 97,15% aloë vera.
Beschrijving
Aloë Vera, ook wel 'Barbados' genoemd, is een ingrediënt met duizend voordelen. Al sinds de oudheid gebruikt door genezers en in traditionele medicijnen over de hele wereld, worden er veel deugden aan toegeschreven op cosmetisch niveau.
Van aloë vera-gel is bekend dat het de huid hydrateert, het wordt ook bijzonder gewaardeerd om zijn kalmerende en rustgevende werking. Bijvoorbeeld: tegen zware benen in de zomer, vermoeide voeten, roodheid of irritatie van het gezicht of vele andere acties ... Het is meervoudig te gebruiken en ideaal voor de verzorging van de droge of kwetsbare huid die het beschermt tegen agressies buitenkant door een beschermende film op de huid te creëren. Het is ook mogelijk om het te gebruiken voor de verzorging van het haar aangezien het hun hydratatie behoudt en helpt om de krullen te definiëren en op te frissen.
Onmisbaar, de gel van Aloë Vera Waam is samengesteld voor 97,15% uit Biologische Aloë Vera-gel en Ecocert-gecertificeerd. Het is niet vettig en plakt niet, je kunt het alleen gebruiken voor directe toepassing op je huid of in een groot aantal eenvoudige recepten voor thuisverzorging.
Gebruiksadvies
Toepassingen: Gezichts-, lichaams- en haarverzorging, aftersun.
Kenmerken
Ingrediënten
Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Pentylene Glycol, Succinoglycan, Benzyl alcohol, Dehydroacetic Acid, Aqua
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?