#Makeup

48 artikels

Gigi Hadid x Maybelline

De eerste make-up collectie van Gigi Hadid, exclusief ontworpen in samenwerking met Maybelline, is beschikbaar bij 60 Di winkels vanaf 30/10! De limited edition collectie geeft je de kans om haar twee iconische looks, geïnspireerd op haar leven in New-York en LA, te recreëren. 

Meer info

LOOK: Metallic lips

FOCUS ON: je lippen

STER-PRODUCT: Sleek Matte Me Metallic lipgloss

TIP: kies voor een eenvoudig lijntje zwarte eyeliner en intens zwarte mascara, zo blijft de focus op je lippen

EXTRA FEESTELIJK:  durf voor een felle, opvallende kleur te gaan!

Meer info

L’Oréal Paris lanceert het Infallible Total Cover Palet!

Ontdek het concealer palet met 5 kleuren die je als de eerste stap in je make-uproutine aanbrengt. Alle huidimperfecties worden gecamoufleerd de hele dag lang. Het resultaat? Na het aanbrengen van je foundation is je teint perfect egaal, zonder enig storend vlekje. Ga #Undercover

Meer info

The Balm : een glamoureus retroprogramma

Vintage, waanzinnige namen, heerlijke sixties inspiratie, een sterke maar romantische vormgeving ... Maak kennis met The Balm. Een naam die goed op weg is een vaste waarde te worden in de cosmetica wereld!

Ontstaan:

het merk werd in 2004 in het leven geroepen in San Francisco, met het oog op de ontwikkeling van hoogwaardige make-up en verzorgingsproducten zonder parabenen, niet getest op dieren en bovendien verrijkt met vitamine A, E en C.

Filosofie:

elegante creaties, speels en veelzijdig, om naar believen te  gebruiken: een lippenbalsem die ook dienstdoet als gekleurde crème voor de wangen, verhelderende producten die je ook als oogschaduw aanbrengt, bruin makend poeder voor het gezicht of om de ogen mee aan te zetten ... 

Meer info

Fit me Matte van Maybelline, mijn BFF!

Je bent een jonge en unieke vrouw! Laat jouw schoonheid schitteren zonder ze te veranderen! Moeilijk toch om een foundation te vinden die je geen maskereffect bezorgt? Fit me Matte & Poreless zal je zeker en vast bevallen. Zijn matifierende formule vermengt zich perfect met je huidskleur en -textuur. Zal hij jouw nieuwe Best Fit Forever worden? 

Meer info

Intense kleur in 7 tips

 

Felle, intense kleuren of fluo-make-up: het was overal te zien de catwalks en duikt nu ook op als sterke trend voor de feestdagen. Hoe draag je het? Style-secret: less is more, ook hier. Doseren is alles, want a pop of colour is genoeg. 

Meer info