#Makeup

57 artikels

L’Oréal Paris lanceert het Infallible Total Cover Palet!

Ontdek het concealer palet met 5 kleuren die je als de eerste stap in je make-uproutine aanbrengt. Alle huidimperfecties worden gecamoufleerd de hele dag lang. Het resultaat? Na het aanbrengen van je foundation is je teint perfect egaal, zonder enig storend vlekje. Ga #Undercover

Meer info

The Balm : een glamoureus retroprogramma

Vintage, waanzinnige namen, heerlijke sixties inspiratie, een sterke maar romantische vormgeving ... Maak kennis met The Balm. Een naam die goed op weg is een vaste waarde te worden in de cosmetica wereld!

Ontstaan:

het merk werd in 2004 in het leven geroepen in San Francisco, met het oog op de ontwikkeling van hoogwaardige make-up en verzorgingsproducten zonder parabenen, niet getest op dieren en bovendien verrijkt met vitamine A, E en C.

Filosofie:

elegante creaties, speels en veelzijdig, om naar believen te  gebruiken: een lippenbalsem die ook dienstdoet als gekleurde crème voor de wangen, verhelderende producten die je ook als oogschaduw aanbrengt, bruin makend poeder voor het gezicht of om de ogen mee aan te zetten ... 

Meer info

Fit me Matte van Maybelline, mijn BFF!

Je bent een jonge en unieke vrouw! Laat jouw schoonheid schitteren zonder ze te veranderen! Moeilijk toch om een foundation te vinden die je geen maskereffect bezorgt? Fit me Matte & Poreless zal je zeker en vast bevallen. Zijn matifierende formule vermengt zich perfect met je huidskleur en -textuur. Zal hij jouw nieuwe Best Fit Forever worden? 

Meer info

Intense kleur in 7 tips

 

Felle, intense kleuren of fluo-make-up: het was overal te zien de catwalks en duikt nu ook op als sterke trend voor de feestdagen. Hoe draag je het? Style-secret: less is more, ook hier. Doseren is alles, want a pop of colour is genoeg. 

Meer info

Summer beauty

10 hacks om je huid een frisse uitstraling te geven

Zijn er de komende weken nog hittegolven op komst, net als in die beruchte hete zomer van 1976? Zo zie je er altijd fris en cool uit, en ook als het buiten meer dan 30 ° is!

Meer info

Help, fake wimpers, hoe doe je dat?

Te moeilijk, zelf valse wimpers zetten? Helemaal niet, met dit eenvoudige stappenplan doe je het als een pro.

Dit heb je nodig: valse wimpers, wimperlijm, mascara, klein schaartje, pincet, vochtige doekje, vergrotende make-up spiegel, transparant poeder

Meer info