Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

Nieuws

 stop met deodorant, begin met nuud.

Hallo, wij zijn nuud. Een vegan anti-odorant die op magische wijze 3 tot 7 dagen effectief is.


Volkomen onschuldig !

Frisse oksels, daar staan we voor; fris als een ijsberen tuinfeestje. Dat betekent fris zonder aluminium, parabenen, petrochemische rommel of andere nare ingrediënten. Ook geen zout trouwens of goedkoop parfum. En we doen niet aan drijfgassen of spuitbussen, daarom zit de nuud crème in een bioplastic tube van suikerriet.

Fresh armpits worldwide

Extreem effectief !

Nuud is super geconcentreerd: 10 weken met een tube van 20 ml und werkt bij eenmalig aanbrengen dagenlang - Omdat Nuud anders is en daardoor langer werkt dan gewone deodorant heb je er veel minder van nodig. Microzilver verkleint namelijk de bacteriepopulatie structureel, waarmee transpiratiegeur niet kan ontstaan. Nuud werkt gedurende minimaal 48 uur en maximaal 7 dagen. Naast het gemak dat je Nuud niet zo vaak aan hoeft te brengen, heeft dit nog een belangrijk voordeel: het is beter voor je huid omdat deze meer met rust gelaten wordt.

Ecocert zilver ? Wat is het?

Zilver is er in alle soorten en maten. Vaak wordt, om kosten te besparen, gebruik gemaakt van zilver oplossingen of zilver in deeltjes zo klein dat ze door het huidoppervlak kunnen dringen (nano zilver). In Nuud hebben we in plaats daarvan gebruik gemaakt van Ecocert micro zilver; veel grotere zilver deeltjes (die dus niet door de huid kunnen dringen) en daarbij is ons zilver geen oplossing; het zilver in Nuud is 99,9% puur.
Wat is de werking? Zilver heeft een natuurlijke antibacteriële werking. Het remt bacteriën dus op natuurlijke wijze.
Waarom in Nuud?Om de bacteriën die transpiratiegeur veroorzaken te remmen zodat transpiratiegeur voorkomen wordt.


Vrij van microplastics!

Want die venijnige microplastics moeten gewoon de wereld uit. Of in ieder geval moeten er niet nóg meer in onze oceanen stromen. Want die mini mini microplasticdeeltjes stromen dus rechtstreeks via je doucheputje naar het riool en vervolgens naar de zee. Want waterzuiveringsinstallaties zijn niet ontworpen om ze eruit te filteren; zo dragen microplastics bij aan de ‘plastic soep’ in onze oceanen.

Met nuud weet je nu dus 100% zeker dat je niet bijdraagt aan die soep.