Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Nieuw
Merk
LACABINE

Botulinum Effect - 10 + 5 ampullen

Gezichtsverzorging
Geconcentreerde gezichtsampullen voor een Botox-achtig effect, waardoor je er ontspannen uitziet zonder je glimlach aan te tasten.
Beschrijving
De Botulinum Effect 2ml Anti-Aging Cabine is een geconcentreerde gezichtsampul voor een Botox-achtig effect, waardoor je er ontspannen uitziet zonder je glimlach aan te tasten.
De fosfolipidetechnologie verbetert de doeltreffendheid en de penetratie van de actieve bestanddelen. Het bevat Snake Venom mimetische peptiden, die expressielijntjes vervagen. Hyaluronzuur verzacht het gezicht en voorkomt de ontwikkeling van tekenen van veroudering voor een verjongd uiterlijk.
Gebruiksadvies
Open de ampul met het bijgeleverde hulpmiddel en plaats de bijgeleverde applicator op de ampul. Doseer met de gemakkelijk aan te brengen speen. s Morgens en/of 's avonds na het reinigen van de huid aanbrengen op gezicht, hals en décolleté met een zachte massage. Sluit het product en plaats de ampul op de sokkel.
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol, Beta-Glucan, Hordeum vulgare Seed Extract, Sodium Hyaluronate, Lecithin, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Trehalose, Xanthan Gum, Triethanolamine, Carbomer, Menthyl Lactate, Phenoxyethanol, Triethylene Glycol, Sodium Acrylates Copolymer, 1,2-Hexanediol, Sodium Benzoate, Maltodextrin.
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?