Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Air Volume Black Waterproof

mascara
Merk
L’ORÉAL PARIS
Reviews

Air Volume Black Waterproof

mascara
  • € 18,89

Levering

  • € 18,89
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

De nieuwe Air Volume Mega Mascara van L'Oréal Paris geeft je wimpers gigantisch veel volume, zonder gevoel van zwaarte. Dankzij de luchtige formule met opgeklopte wax blijven je wimpers verderlicht aanvoelen, de hele dag lang. In een consumententest op 116 vrouwen, gaf 84% aan dat de wimpers heel licht aanvoelden terwijl het volume-effect op wimpers 10 keer zo groot was. Het borsteltje is super fluffy en kussen-achtig, en bereikt alle wimpers, zelfs de kortste, dankzij de combinatie van korte en lange haartjes. De lange haartjes verdelen de formule gelijk over de wimpers voor volledig mega-volume. De korte haartjes vangen en laden zelfs de kortste wimpers vanaf de wortels. De Air Volume Mega Mascara is bovendien hypoallergeen, geschikt voor gevoelige ogen, parfum-vrij en getest onder oogheelkundig toezicht.

Gebruiksadvies

Plaats het mascara borsteltje aan de wortel van de wimpers en breng zachtjes aan tot aan de puntjes. Herhaal dit meerdere keren voor nog meer volume. Breng de mascara ook lichtjes aan op de onderwimpers.

Kenmerken
Ingrediënten

Aqua / water, paraffin, copernicia cerifera cera / Carnauba wax, cera alba / beeswax, steareth-20, acacia senegal gum, Butylene glycol, alcohol denat., glycerin, steareth-2, cetyl alcohol, Potassium cetyl phosphate, hydroxyethylcellulose, caprylyl glycol,

Inhoud
7,9 ML
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?