#Skincare

50 artikels

MASKERS: voor een extra boost!

Als je huid net iets meer zorg nodig heeft dan je dagcrème biedt, kan een masker daarvoor zorgen: meer vocht, meer voeding, meer ontspanning...  Door het juiste masker te kiezen, geef je je huid exact de boost die ze nodig heeft. 

Meer info

De Pure Clay maskers van L’Oréal Paris

De effecten van stress, vervuiling, gebrek aan slaap, make-up… Het jachtige weekritme laat sporen na op je huid. Ze is vermoeid, dof, gevoelig… Het wordt hoog tijd om ze met een nieuw schoonheidsritueel te behandelen dat aan haar specifieke behoeften beantwoordt!

Ontdek onze nieuwste innovatie: de Pure Clay maskers!

L’Oréal Paris heeft drie kleisoorten samengebracht in een smeltende, niet-uitdrogende masker-crèmetextuur. In combinatie met eucalyptus, steenkool en rodealgenextract zuiveren, detoxen en exfoliëren deze maskers je huid. Het resultaat: na amper 10 minuten is de vermoeidheid van je gezicht verdwenen en ziet je huid er helder en stralend  uit!

Onze maskers zullen spoedig je nieuwe geheim zijn voor een zuivere en stralende huid!

Meer info

Huidproblemen? Nooit meer!

FORMULA 10.0.6 is een verzorgingsgamma voor de probleemhuid. Dankzij het gebruik van natuurlijke ingrediënten zoals Aloë Vera, Bamboe, Bergamot, Komkommer, Groene Thee, Zeewier en Vitamine A, komt de huid opnieuw in evenwicht voor een gezond en stralend resultaat.

 

Meer info

CELLULAR ANTI-AGE VOLUME FILLING PEARLS

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE VOLUME FILLING PEARLS: DE INNOVATIE VOOR MEER STEVIGHEID, ELASTICITEIT EN VOLUME!

Ontdek de innovatie NIVEA CELLULAR ANTI-AGE VOLUME FILLING PEARLS, de verzorging met de hoogste concentratie hyaluronzuur* voor meer stevigheid, elasticiteit en volume.

“Je leeftijd? Laat ze maar raden!”

Meer info

Ontdek Mixa, de expert voor de gevoelige huid !

Mixa, gecreëerd in 1924 door een Franse apotheker, is de expert voor alle gevoelige huidtypes. De Mixa verzorgingen zijn geformuleerd onder medisch toezicht en volgen een formulatie charter. Deze charter garandeert de tolerantie en doeltreffendheid van de producten:
- Hypoallergene formules, getest onder controle van dermatologen
- Beperkt aantal ingrediënten om het risico op allergieën te minimaliseren
- Nauwkeurig gedoseerde actieve ingrediënten uit de farmacie

Ontdek nu ons volledig assortiment verzorgingen!
Meer info

Je versterkende - en detox verzorging

Ontdek NIVEA URBAN SKIN, de nieuwe  beschermende - en detox huidverzorgingslijn die specifiek geschikt is voor de huid die blootgesteld wordt aan de invloeden van het stadsleven: vervuiling, UV-stralen…
Natuurlijk houd je van alles wat het leven in de stad te bieden heeft, maar de nadelen worden weerspiegeld op je huid: ze mist hydratatie, éclat en onvolmaaktheden worden zichtbaar. De nieuwe NIVEA URBAN SKIN verzorgingen beschermen en ontgiften je huid in alle zachtheid: ze wordt intens gehydrateerd et is helemaal klaar om de stad te trotseren!

Meer info